Advokatfirma Charlotte Krarup

Charlotte Krarup Advokatfirma

Juridisk rådgivning til private i Herning og Ikast-Brande

Tillid og tryghed

Når du har brug for en advokat, er det oftest, fordi der er sket noget uventet – måske endda ubehageligt og uoverskueligt – i dit liv. Så har du brug for en person, du kan have tillid til og kan tale fortroligt med – og som du kan stole på vil hjælpe dig.

Den person vil jeg gerne være. Derfor har jeg valgt at være mig selv – helt bogstaveligt. Der er kun mig på mit advokatkontor i Herning, jeg har fingrene i alle processer, jeg skriver selv mine breve osv. Du har med andre ord min fulde opmærksomhed hele vejen igennem. Jeg påtager mig kun sager, jeg har tid til at behandle med den grundighed, der er nødvendig – og som jeg kan stå inde for.

Advokatrådgivning til mennesker

I mine første år som advokat arbejdede jeg med en bred vifte af opgaver hos forskellige advokatfirmaer. Men hurtigt fandt jeg ud af, at jeg har det bedst, når det handler om mennesker frem for ting.

Derfor beskæftiger jeg mig i dag udelukkende med advokatrådgivning til private – hovedsageligt i Herning og Ikast-Brande kommuner – inden for strafferet og familieret. Du kan læse mere om mine kerneområder under de respektive menupunkter. Tit overlapper disse områder hinanden i konkrete sager, og dermed kan jeg hjælpe dig på flere fronter samtidig, uden at du behøver at hyre andre eller flere advokater end højst nødvendigt.

Ethvert samarbejde eller sagsforløb begynder naturligvis med en uforpligtende (og gratis) snak – så kontakt mig allerede i dag på ck@kraruplaw.dk eller tlf. 26 807 233 og lad os mødes over en kop kaffe. Dén brygger jeg i øvrigt også selv…

Advokat Charlotte Krarup